Growth Driven Design (GDD)

Näin rakennetaan asiakkaita palveleva ja kasvua tuottava websivusto


Kun teit websivusi viime kerralla, pysyikö saittiprojektisi sovitussa aikataulussa ja sovitussa budjetissa? GDD haastaa tämän perinteisen mallin. Emme tee sivustoa projektina vaan tuotamme sivuston jatkuvan kehittämisen ja optimoinnin konseptilla. Käytämme siitä nimeä: Growth Driven Design, GDD.

Websivut on yrityksen markkinoinnin ja myynnin hermokeskus. Webissä syntyy ensimmäinen mielikuva, joka säilyy yleensä pitkään. Onko sinun yrityksesi julkaistut websivut paras mahdollinen versio? Vai onko se vain kooste arvauksia, käsityksiä ja toiveita? Mitä dataa sinulla on siitä, että sivut palvelevat tuntemattomia vierailijoita ja sinun asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla?

Kokosimme sinulle kahden sivun paketin siitä, miten GDD eroaa suunnittelija- ja organisaatiokeskeisestä tavasta toimia. GDD:n fokus on asiakaskeskeinen kulttuuri.

Olisiko aika uudistaa sivustosi? Tutustu miten Growth Driven Design haastaa perinteisen tavan toimia. Tuotamme sivustot HubSpot COS -tekniikalla. Katso kansainvälinen vertailu »


Lataamalla tämän infograafin tiedät, mitä on:

  • Growth Driven Design (GDD)
  • Miten GDD eroaa perinteisestä saittiprojektista
  • Miten strategia ja kehitysversiot rakennetaan
  • Miten kehitetään dataperustaisesti, ei arvaamalla
  • Kasvua tuottavat toimenpiteet

Lataa GDD infograafi